fredag 4. januar 2013

Oslo - Dubai - Colombo - Bangkok

Nå er vi endelig i gang!! 2. januar 2013 sitter vi på gaten, og tar en øl. Vi hadde vel egentlig aldri trodd at vi faktisk kom til å gjennomføre dette.

Livredde for å vise hår eller hud
Vel ombord på bakerste rad i flyet fikk vi påminnelse om at slankingen til bikinisesongen ikke hadde gitt resultater. Vi ble nemlig bedt om å flytte fremover, på grunn av overvekt bakerst. Dette tok vi selvfølgelig med en brølende latter, og var fornøyde med å få sitte enda nærmere Zahid Ali. 8 timer senere var vi i Dubai. Tjue timer til neste fly, og ingen hadde tenkt på å booke hotell.

Burj Al Arab
Dagen etter ville vi utforske Dubai. Heldigvis hadde Karoline fått med seg at Dubai kunne by på verdens høyeste bygning - Burj Khalifa. Etter å ha blitt nektet inngang, usikker på om dette er normalt eller om  det skyldtes uteligger-utseende vårt, tok vi taxi til stranda. Målet var Burj al Arab. Frykten for å sove på en arabisk flyplass, førte til to timer heftig snorking på Jumeirha Beach. Ettersom vi kun var rustet med bikini, håndkle og kamera, endte vi opp med de rødeste ansiktene i De Forente Arabiske Emirater. For å ikke bruke alle pengene våre i Dubai, tok vi metroen tilbake til flyplassen. Vi valgte å ikke sette oss i kvinnevognen, og skjønte etterpå at dette førte til en del stirring. Etter å ha sett Dubais overflod, er vi litt mer fornøyde med at Norge prioriterer NAVere fremfor millioner på overdådige bygninger.
Burj Khalifa
Tilbake på flyplassen følte vi oss plutselig mer trygge, og var enige om at døgnet i Dubai ikke var så ille. Noen timer, og seks burker pepsi max senere, satte vi kursen mot Bangkok med noen timers mellomlanding i Colombo.







2 kommentarer:

  1. Ha,ha! Funny!
    Bra start på reiseblogginga deres dette! Gleder meg til fortsettelsen :)
    -Merete-

    SvarSlett
  2. Tydelig å se hvem som skriver hva!! hehe
    Gleder meg til å høre mer om hvor fantastisk dere har det!!

    SvarSlett